πληροφοριες

1.  Μετρητά στο κατάστημά μας, Μεγίστης 27 – Καλλιθέα.

2. Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Euroline μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

3Paypal

Το Paypal αποτελεί το πιο διαδεδομένο και αξιόπιστο μέσο διαδικτυακών συναλλαγών στον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική σας κάρτα μέσα από την εφαρμογή του.

4.  Αντικαταβολή

(Μόνο για αποστoλές εντός της Ελληνικής επικράτειας). Τα προϊόντα μας έρχονται με Courier στην διεύθυνση που επιθυμείτε κι εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Το συνολικό κόστος της απόστολής πανελλαδικά και της υπηρεσίας αντικαταβολής ανέρχεται στα 5€.

5κατάθεση σε τράπεζα κατόπιν συνενόησης με την Steam Tuners.

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές των προϊόντων της Steam Tuners εντός Ελλάδος, γίνονται αποκλειστικά με Courier.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός μίας εργάσιμης μέρας από την λήψη και επιβεβαίωσή της από την Steam Tuners. Σε ιδιαιτέρως απομακρισμένες περιοχές ενδεχομένως η παράδοση να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών. Η 
αποστολή με Courier εντος Αττικής επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με 3€ ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα 4€. Εάν επιλέξετε ταυτόχρονα την χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής θα επιβαρυνθείτε επιπλέον του κόστους αποστολής 2€.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αποστολές των προϊόντων της Steam Tuners εκτός Ελλάδας, γίνονται είτε με Courier είτε ταχυδρομικά κατόπιν επιλογής του πελάτη. Τα προιόντα αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη ημέρα ανάλογα με την ώρα καταχώρησης της παραγγελίας.

Courier: Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός μίας εργάσιμης μέρας από την ημερομηνία Αποστολής. Σε απομακρυσμένες περιοχές ενδεχομένως η παράδοση να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών. Το κόστος της αποστολής με courier υπολογίζεται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Ταχυδρομικά: Το κόστος αποστολής ταχυδρομικά παγκοσμίως είναι 8€. Η Steam Tuners δεν μπορεί να να εγγυηθεί τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι παραγγελίες έχουν μέσο χρόνο παράδοσης 3 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσής της καλώντας μας στο 210-9514797  ή με e-mail στο info@steamtuners.com.

Σε κάθε περίπτωση η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει σε διάστημα 24 ωρών, από τη στιγμή της λήψης και απιβεβαίωσής της από την Steam Tuners. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν μεσα σε 14 ημέρες απο την ημέρα της αγοράς του.
Το προϊόν θα πρέπει να μην εχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να μην έχει ανοιχτεί και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν τη συναλλαγή (απόδειξη, τιμολόγιο κλπ.)
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ: 210-9514797), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.
Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δε θα γίνονται δεκτές.